Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 Manifestació multitudinària dels berbers a Alger

2001 Manifestació multitudinària dels berbers a Alger

14/06/2001 Tal dia com avui

Més d'un milió de persones es manifestaven pels carrers d'Alger en defensa dels drets dels berbers i contra la repressió policíaca sobre aquest poble. La manifestació, la més gran que havia viscut la capital algeriana des que aquest país va aconseguir la independència l'any 1961, acabava amb violents incidents quan un cordó de policia va impedir els manifestants d'arribar davant la seu de la presidència del país. Els enfrontaments causaren prop de 200 ferits i la mort de dos periodistes entre la confusió generada per les càrregues policíaques contra la multitud.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid