Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
El festival Riubombori escalfa motors amb l’obertura de la convocatòria a grups i cantautors

La 5a edició d’aquesta cita musical tindrà lloc el 4 de juliol a l’Espluga de Francolí

26/02/2015 Cultura
La Cultural Jordi Francolítreballa, des de principis d’any, en els preparatius de la cinquena edició del Riubombori, el festival de grups i cantautors de La Conca, que se celebrarà el primer cap de setmana de juliol, al Jardí dels Francolins de l’Espluga de Francolí. A finals de febrer s’obrirà ja la convocatòria d’inscripció per a les formacions interessades en participar-hi.

El formulari d’inscripció estarà disponible al web de l’entitat promotora i a través de les xarxes socials. La sol·licitud es podrà tramitar en línia fins a la primera quinzena de maig (dia màxim 15 de maig).

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, la comissió de músics del festival valorarà cadascuna de les propostes presentades. Es tindran en compte la qualitat i originalitat de les peces, així com el lloc d’origen, amb preferència als grups i cantautors de la Conca i comarques properes.

Com en l’anterior edició, a banda del temes propis, es valorarà que s’ofereixi una versió d’alguna de les cançons de Jordi Francolí així com també que no s’hagi participat en la darrera edició del festival. D’aquesta manera, el Riubombori vol consolidar-se com un espai on descobrir però també on veure evolucionar els diferents projectes musicals.

El festival Riubombori va iniciar-se l’any 2011 com a homenatge al desaparegut cantautor espluguí Jordi Francolí. Amb aquest tribut musical, La Cultural vol mantenir vius la seva figura i llegat, alhora que es converteix en una oportunitat per als músics del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid