Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ELECCIONS "CONSTITUENTS"
Alternativa Verda s'uneix a la "Crida Constituent" impulsada per la CUP

Participarà el proper dissabte en l´acte "Per la ruptura" que tindrà lloc al Casino l´Aliança del Poble Nou al que conviden a tots els grups i entitats ecologistes que proposen un Estat propi.

08/01/2015 Política
Els Verds-Alternativa Verda (EV-AV) Els Verds-Alternativa Verda (EV-AV)
El consell de l´històric partit ecologista Els Verds-Alternativa Verda (EV-AV), fundat el 1983, ha decidit integrar-se a la coalició de partits i organitzacions sobiranistes de la Crida Constituent impulsada per la CUP amb l´objectiu de configurar una llista rupturista de l´esquerra independentista i alternativa.

EV-AV havia format part en les darreres eleccions al Parlament català de la coalició Solidaritat (SI). Ens trobem en una cruïlla de la nostra història i considerem que els ecologistes sobiranistes han de participar en l'única candidatura que reivindica un Estat desnuclearitzat, sense Exèrcit i que defensa una economia justa i un model energètic basat en les energies renovables.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid