Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1986- Una concentració convocada pels CSPC i l’MDT reuneix 200 persones davant la presó de la Trinitat

Una concentració convocada pels CSPC i l’MDT reuneix 200 persones davant la presó de la Trinitat

11/01/1986 Tal dia com avui
El diumenge 22 de desembre de 1985 la policia municipal deté dotze manifestants independentistes El diumenge 22 de desembre de 1985 la policia municipal deté dotze manifestants independentistes
L'11 de gener de 1986 una concentració convocada pels CSPC i l’MDT reuneix 200 persones davant la presó de la Trinitat, on resten empresonats els detinguts de la manifestació del dia 22 de desembre. El diumenge 22 de desembre de 1985 els CSPC (Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans) organitzen una manifestació de 3.000 persones a Barcelona, amb el suport de l’MDT, IPC, PSAN, FNC, EC, MEN, MCC, LCR, per exigir l'aplicació de l’amnistia de 1977 (Martin Villa va retirar l'amnistia als independentistes catalans) i la llibertat dels patriotes empresonats (Jordi Cort havia estat empresonat el dia abans, 21 de desembre). La policia municipal realitza dotze detencions i tres dels detinguts són ingressats a la presó (Francesc Puy, Ignasi Cid i Miquel Segura) on hi romanen unes setmanes i denuncien haver patit maltractaments.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid