Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MALLORCA
Marxa de Torxes pel dret a decidir de Sóller

L'acte ha estat organitzat per la Comissió 31D de Sóller

30/12/2014 Política
La quarta edició Marxa de Torxes pel dret a decidir de Sóller ha partit de la Plaça dels Estiradors, on s'ha repartit i encès les torxes, i ha recorregut diversos carrers de la vila fins a arribar al davant de l'Ajuntament, on s'ha llegit el manifest. A continuació, la celebració de la Diada de Mallorca a la vall ha continuat al Col·legi Sant Vicenç de Paül, on els participants de la marxa han sopat plegats i tot seguit el grup solleric d'Estol de Tramuntana tocaren acompanyats d'uns animats balladors.

L'acte, com cada any, ha estat organitzat per la Comissió 31D de Sóller, la qual està formada per diverses entitats i organitzacions i persones a títol individual del municipi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid