Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Autonòmiques
L'ASM demana unitat d'acció electoral als partits sobiranistes illencs

Apunta que cal brindar la recuperació de la sobirania fiscal de les Illes Balears; la protecció i aprofundiment de la immersió lingüística i el model educatiu, entre altres i sobretot "poder decidir sobre el nostre futur"

29/12/2014 Política

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha fet avui una crida als partits illencs no dependents de Madrid a concórrer a les pròximes eleccions, tant autonòmiques com estatals, "de manera unitària i/o acordada". Proposta que contempla  l'acord programàtic de totes aquestes forces en candidatures separades, fins a allò que des de l'ASM consideren més desitjable, una sola candidatura unitària articulada al voltant de 5 punts:

"Recuperació de la sobirania fiscal de les Illes Balears; protecció i aprofundiment de la immersió lingüística i el nostre model educatiu; blindatge dels serveis socials bàsics; llei de foment del petit i mitjà empresariat illencs i consulta sobre les prospeccions petrolieres."

l'ASM entén que és una qüestió de dignitat, però també de supervivència com a societat, i que per tant ha de comptar amb el consens de totes les formacions polítiques de les Illes. "Ha arribat el moment que tots els mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs defensem amb determinació i sense complexos allò que és nostre" segons apunta l'escrit que els membres de l'ASM han presentat avui en roda de premsa  al Monestir de La Real.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid