Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Neix la Xarxa pel Dret a la Informació i la Comunicació

La plataforma es presentarà el 22 d'octubre amb una taula rodona sobre la democratització als mitjans

16/10/2014 Comunicació

El proper 22 d'octubre es presentarà públicament la Xarxa pel Dret a la Informació i la Comunicació, una plataforma que neix per generar consciència al voltant del dret a la informació i obrir un procés de col·laboració i debat per poder articular propostes concretes de legislació.

La Xarxa es presentarà al públic amb la taula rodona "La democratització dels mitjans de comunicació" que se celebrarà al Col·legi de Periodistes i que comptarà amb la presència de Xavier Breil (AulaMèdia), Montse Santolino (LaFede.cat), Dardo Gómez (FeSP), Andrés Pérez (Associació Catalana de Juristes Demòcrates), David Vidal, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB i un representant de La Tele.

La Xarxa pel Dret a la Informació i la Comunicació està formada pel Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC), La Fede.cat Organitzacions per la Justícia Global, Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD), Associació Catalana pels Drets Humans (ACDH), LaTele.cat, Setmanari Directa, AulaMèdia, Associació d’Usuaris de la Comunicació (AUC) i La Columna.cat.

"L'autonomia dels mitjans, com el dret a la salut i l'educació"

Les entitats que participen a la XCDIC consideren que hi ha poca informació i debat sobre el dret a la informació i la comunicació i en aquest sentit creuen que "l’autonomia dels mitjans de comunicació ha de tenir la mateixa consideració social que els drets a la salut i a l’educació".

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid