Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0Responsables
Nova concentració en record de les víctimes del Metro de València

I ja van 95. Vuit anys i dos mesos després de l'accident i sense cap resposta ni cap responsable

04/09/2014 Drets i Llibertats

Un nou acte multitudinari a la plaça de la Verge de València per recordar les víctimes del Metro d'ara fa vuit anys i dos mesos, per exigir respostes i responsables. En aquesta concentració, la presidenta de l'Associació de Víctimes del Metro 3 de Juliol (AVM3j), Beatriz Garrtote va manifestar que "La societat està reclamant un canvi. Vol polítics honests".

En la seva al·locució als centenars de persones que atenien a la plaça de la Verge va haver-hi paraules per als altres col·lectius, així com per a les víctimes de l'accident de Spanair. Després van venir els cinc minuts de silenci, la lectura del comunicat i, finalment, l'advertiment, interrompuda cada poc per aplaudiments: "Si ens tracten com a idiotes i els va bé, pensaran que ho som. Però a partir d'ara anem a enviar-los un missatge contundent. Que canviïn, perquè nosaltres hem canviat. Hem despertat".

En aquesta línia, va anunciar el naixement de l'Associació d'àmbit estatal REVES, com a xarxa d'associacions semblants a l'AVM3J. Es dirà REVES simbolitzant el “revés” que pateixen les vides de les víctimes de catàstrofes, sent la majoria de vegades, doblement “victimitzades”, en haver d'afegir al dolor per la perduda humana, la frustració i impotència que suposa l'abandó de les administracions. 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Alhora i la CUP
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid