Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Retiren una estelada durant el partit Granada-F.C. Barcelona

El passat 12 d’abril la policia nacional espanyola va retirar una estelada a un aficionat durant el partit Granada-F.C. Barcelona

16/04/2014 Drets i Llibertats
Aquest matí ha començat a circular un tuit   amb el text:  “Denuncia policial por llevar una bandera en el partido Granada-Barcelona. ¿La esvástica, el pollo? No. La estelada.”. Al tuit també s’hi pot veure una imatge de l’acta d’incidència que el passat 12 d’abril la policia nacional espanyola va escriure quan va retirar una estelada a un aficionat durant el partit Granada-F.C. Barcelona. El text de l’acta és el següent:

"Se interviene en la grada visitante una bandera independentista de Cataluña al anteriormente filiado por extenderla exibiéndola  en reiteradas ocasiones de forma provocativa frente a la afición local, pudiendo incitar a la violencia que derivase en una previsible alteración del orden público".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid