Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Adoctrinament en repressió a les escoles

El “III Plan Director para la Convivencia y Mejora de la Seguridad Escolar”  del Ministerio del Interior espanyol és un pla d’adoctrinament dels nens en repressió

17/04/2014 Drets i Llibertats
Ahir l’escola Otero de Navascués de la localitat navarresa de Cintruéniguo va rebre la visita de la Guardia Civil que va fer una exhibició d’armament i material antidisturbis. Segons la web de l’escola“Todo el alumnado del colegio ha podido ver y tocar las herramientas con las que trabajan, desde material antidisturbios hasta aparatos para medir la alcoholemia, pasando por lazos que utilizan para atrapar animales, armas y chalecos antibalas, grilletes, etc. Los niños y niñas se han podido montar en las motocicletas y vehículos de los agentes y han utilizado las radios y demás objetos.” L’escrit finalment agraeix la visita de la Guardia Civil  “Seguro que los alumnos y alumnas recordarán este día con cariño. Desde aquí, queremos dar las gracias a los agentes y personalidades que nos han visitado y que, con tanta paciencia y amabilidad, nos han enseñado cómo desarrollan su trabajo día a día.”. És de destacar aquest agraïment perquè la veritat és que els militars espanyols no sempre són pacients i amables amb els infants.

Aquestes visites a centres d’educació infantil i primària estan emmarcades dins del “III Plan Director para la Convivencia y Mejora de la Seguridad Escolar” que, des de 2007, acull aquestes activitats a tot l’Estat espanyol i té com a objectiu "acercar los servicios públicos de seguridad a la comunidad escolar para mejorar la confianza de los niños y jóvenes en las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado”.  Fa uns mesos la policia nacional espanyola va fer una d’aquestes visites  als nens de P4 i P5 de l’escola concertada Altozano de la ciutat d'Alacant on va fer una exhibició de material antidisturbis (pilotes de goma incloses) i va adoctrinar els nens en diverses formes de repressió de les “masses”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid