Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
XINA
Un atac múltiple a la Xina provoca almenys 27 morts

Un grup d'homes armats amb ganivets han entrat en una estació de tren atacant als viatgers. És el major atac d'aquest tipus amb víctimes mortals dels últims anys.

01/03/2014 Internacional

Homes armats amb ganivets han mort aquest dissabte a almenys 27 persones i n’han ferit a 109 més a una estació ferroviària de Xina. L'atac ha tingut lloc a l'estació de trens de Kunming a la província de de Yunnan. Es tracta d'un dels atacs amb major nombre de víctimes a la Xina en els últims anys i fins ara els atacants no van ser identificats.

El canal de televisió local K6 ha dit que diversos dels atacants han estat abatuts a trets per la policia i que les víctimes han estat traslladades a hospitals locals. L'agència estatal Yunnan News ha informat  que els homes vestien uniformes quan han assaltat l'estació i que es s’han escoltat trets després que la policia ha acudit al lloc dels fets. Les fotografies que circulen per internet mostraven equipatges escampats i cossos estesos sobre el terra de l’estació ple de sang. El govern xinès ha responsabilitzat de l'atac els grups independentistes de Xinjiang (llar de l'ètnia musulmana Uigur).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid