Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DOCUMENTAL
Nova pròrroga pel documental “El Retratista”

El documental  “El Retratista” que explica la història d’un mestre català que va acabar a una fossa comuna de Burgos l'any 36 ha estat de nou prorrogat als cinemes Girona de Barcelona

18/02/2014 Harmonies de lluita
Fa setmanes que el documental  “El Retratista” es projecta als cinemes Girona de Barcelona amb una considerable assistència de públic, per aquesta raó la direcció dels cinemes ha decidit concedir-li una nova pròrroga pels dies 19 i 26 de febrer. En total, durant els darrers 3 mesos s’hauran fet més de 10 projeccions del documental (les projeccions es fan un cop a la setmana, normalment els dimecres).

El documental  “El Retratista” (finançat mitjançant un verkami) explica  la història d'Antoni Benaiges, un mestre que va prometre el mar, la història d’un mestre català que va acabar a una fossa comuna de Burgos l'any 36 per fer la seva feina, per donar la paraula a uns nens d'un petit poble burgalès i ensenyar-los a ser homes lliures.  És la història d'un desaparegut del 36, un assassinat pel feixisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid