Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detingudes tres militants d'ARRAN a Palma

La policia ha realitzat les detencions quan les companyes anaven als seus llocs de treball i estudis.

17/02/2014 Drets i Llibertats

Aquest matí han estat detingudes tres militants d’Arran, acusades d’atemptar contra la llibertat de culte i l’ocupació d’un temple, com a conseqüència de la denúncia interposada pel Bisbat per la protesta que tingué lloc el passat diumenge 9 de febrer a l’església de sant Miquel quan un grup d’activistes interromperen la missa que s’hi estava celebrant per expressar el seu rebuig i oposició a l’avant-projecte de la nova llei d’avortament de Gallardón, la qual compta amb el vis-i-plau de la jerarquia eclesiàstica.

Una vegada conegudes les detencions, a les 11.30 d’avui dematí s’han concentrat una vintena de persones davant la comissaria de la policia nacional espanyola, a la carretera de Valldemossa, per mostrar el suport a les companyes retingudes. Amb tot, el cos policial ha identificat a totes les persones concentrades, amenaçant-les en multar-les així com de carregar contra elles. No obstant això, des d’Arran s’ha volgut deixar ben clar, mitjançant un comunicat, que res no aturarà les lluites populars i que la criminalització no ha servit ni servirà per a res.

Concentració aquesta tarda davant els jutjats

Com a resposta a les detencions, s’ha convocat aquesta tarda una concentració davant els jutjats de via Alemanya, animant a tothom a anar-hi, per tal d’exigir la llibertat sense càrrecs a les companyes detingudes. La protesta serà a partir de les 17 h

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid