Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Els treballadors de l’Institut Pere Mata de Reus es concentren contra les retallades salarials

Uns 150 treballadors i treballadores de l’ Institut Pere Mata de Reus van participar ahir a la tarda a la concentració-cassolada convocada pel Comitè d'Empresa per reivindicar que no ens apliquin més retallades

28/12/2013 Salut

L'acció que tenia tots els permisos preceptius segons ens ha confirmat la Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra s'ha desenvolupat tal i com s'havia previst i sense que hi hagi hagut cap problema. El recorregut traçat entre la Plaça Prim, Monterols, Plaça Mercadal (davant l'Ajuntament), Monterols i Plaça Prim ha transcorregut amb un to marcadament reivindicatiu. Els participants han fet sonar xiulets i cassoles, s'han exhibit pancartes reivindicatives i han cridat consignes contra les retallades.

Un fet destacable i desagradable a la vegada és que tot hi haver sol·licitat per escrit audiència a l'alcalde, aquest era absent de l'edifici consistorial i no ha deixat cap representació per atendre les demandes dels manifestants que li volien entregar un manifest reivindicatiu. Aquest fet ha estat molt comentat pels manifestants.

El Comitè d'Empresa ha felicitat la participació dels treballadors i la labor informativa dels mitjans de comunicació que han cobert l'acte, a la vegada recorda la nova convocatòria dels treballadors i treballadores de l’ Institut Pere Mata pel proper dia 8 de gener, a les 16:00h. davant la porta principal de l’ Institut Pere Mata, dia i hora en que esta convocada una nova reunió entre la direcció del centre i el comitè d'empresa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid