Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
Escola Valenciana assoleix amb escreix la campanya a "Verkami"

A cinc dies de la seva fi, l'entitat supera en 10.000 euros la quantitat que demanava per garantir la continuïtat imminent dels seus programes i activitats.

26/11/2013 Educació

Superats els 60.000 euros necessaris, aconseguits gràcies a l'aportació de milers de ciutadans i algunes entitats, el projecte de micromecenatge 'Fes Escola Valenciana!' continuarà oberta fins diumenge a la plataforma Verkami perquè tothom que vulgui pugui fer-hi la seva aportació.

Escola Valenciana va fer una crida el 22 d'octubre en què demanava el suport de la ciutadania, atès que la seva continuïtat com a entitat que promou l'ús i la difusió de la llengua tant a l'escola com a altres àmbits de la vida quotidiana corria un seriós perill. Una crida a la qual la ciutadania del País Valencià, però també de les Illes Balears i de Catalunya, ha sabut donar resposta, i ha aconseguit que l'entitat tingui a la seva disposició més de 60.000 euros necessaris per seguir amb la seva activitat.

Amb la davallada del 72% de les subvencions que rebia l'entitat, Escola Valenciana va haver de plantejar aquesta fórmula d'autofinançament perquè projectes com les trobades d'escoles en valencià, els premis literaris Sambori, el voluntariat pel valencià, la gira de concerts d'Escola Valenciana, la programació de cinema poguessin tirar endavant o mantenir una eina tan important per garantir l'ensenyament en valencià i l'obertura de noves línies com és l'oficina de drets lingüístics.

Un cop finalitzi el termini per fer aportacions al projecte de Verkami, l'entitat centrarà tots els esforços en la campanya 'Amics d'Escola Valenciana'. Aquesta és una altra forma de finançament pròpia que es va posar en marxa fa uns mesos i que actualment compta amb 700 amics que mensualment aporten cinc euros per fer sostenible el projecte de l'entitat.

Segons l'entitat, la xifra, però, no és suficient per garantir la continuïtat de totes les activitats de la plataforma i necessitarien un mínim de 3.500 'amics', que suposarien una injecció anual de 210.000 euros, perquè Escola Valenciana continués sense dependre d'altres fonts de finançament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid