Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
Jornada cultural reivindicativa contra la MAT a la Selva

El músic Albert Pla amb veïns de l’Esparra manifesta el seu rebuig total a la MAT en un dels llocs emblemàtics de la zona: el Lledoner centernari de l’Esparra.

10/10/2013 Territori
Dissabte dia 12 d’octubre, al llarg de tot el dia, es celebraran diversos actes per reivindicar que no volem la MAT ni aquí, ni enlloc, al mateix temps que es dona a conèixer el problema que pot patir el nostre territori en els propers mesos.

A les 11 del matí tindrà lloc una xerrada a Can Moragues (Riudarenes) amb el Sr. Marc Roselló Casas, membre de Som Energia, que ens parlarà de:

“Cooperatives de consum i producció d’energies renovables, el cas de Som Energia”
Posteriorment es realitzarà entre aquells assistents que ho desitgin:
“Alta col·lectiva de socis a Som Energia i canvi col·lectiu de comptadors per a un nou model energètic”. Cal portar: factura de la llum i número compte bancari.

A les 14h, al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners, tindrà lloc la 1a Carmanyolada popular i reivindicativa Defensem el Territori.

A partir de les 17h, al mateix parc de Sant Salvador tindran lloc els següents concerts en defensa del territori i nou model energètic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid