Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fotoperiodisme
"Warcelona, una història de violència" es presentarà divendres a Barcelona

Jordi Borràs comptarà amb la presència de David Fernàndez i Ronaldo Guerra

10/09/2013 Cultura

El llibre Warcelona, una història de violència, del fotoperiodista Jordi Borràs, es presentarà divendres que ve a Barcelona en un acte que comptarà amb la presència del diputat de la CUP David Fernàndez i de l'activista d'Stop Bales de Goma Rolando Guerra, a més de l'autor.

La presentació del llibre de fotografies tindrà lloc a les 18.45h davant de la Catedral de Barcelona, a la plaça de L’Escriptura, i està emmarcada en La Setmana del Llibre en Català 2013

El fotoperiodista Jordi Borràs retrata al llibre editat per Pol·len Edicions la violència als carrers de Barcelona, violència en totes les seves cares i expressions possibles: un contenidor cremat, una mirada, una pallissa, una pedrada esberlant un vidre, una amenaça armada i uniformada, una bandera estripada... A través del llibre de fotografies, l’autor mostra totes les facetes de la violència amb connotacions sociopolítiques que li ha estat possible fotografiar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid