Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament nacional
Tot a punt per l'Aplec del Pi de les Tres Branques

Com cada tercer diumenge de juliol, aquest diumenge dia 21 se celebra a Campllong l’Aplec del Pi de les Tres Branques, organitzat per l’Ajuntament de Castellar del Riu.

28/01/2014
Tot està punt per a la celebració aquest diumenge d'una nova edició de l'Aplec del Pi de les Tres Branques. Cap a les 11h s'iniciaran els actes al pla de Campllong a Castellar del Riu (Berguedà) amb una cercavila amb els Gegants d'Espinalbet, Trabucaires de Castellar del Riu i Grallers dels Castellers de Berga. A continuació es farà lectura del poema  "Lo Pi de les Tres Branques" a partir del qual el poeta Jacint Verdaguer donà sentit patriòtic al Pi. Tot seguit es farà l'ofrena floral al Pi Vell i seguidament parlaments.

Representant el País Valencià, enguany parlarà el director de Vilaweb, Vicent Partal; pel Principat ho farà Quim Torra, scriptor, editor i director de l'espai Born Centre Cultural de Barcelona. És membre d'Òmnium Cultural i per les Illes, l'escriptor Tomeu Mestre.

A continuació, l'acte es traslladarà al Pi Jove, amb parlaments de la plataforma Aturem el Fracking, ARRAN i de la plataforma Som Països Catalans.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid