x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L'Hospitalet de Llobregat encendrà l'estelada amb la Flama del Canigó
08/06/2013 Política

Dins el marc de la Festa Major del Centre, que organitza l'Associació per les Festes del Centre, La Talaia a l'Hospitalet de Llobregat s'encendrà una estelada d'espelmes, al mateix temps que també ho faran moltes altres poblacions del país.

El Club Muntanyenc l'Hospitalet donarà la benvinguda a la Flama del Canigó, i al mateix moment que a la plaça de la Mare de Déu de Montserrat amb avinguda del Carrilet s'encendrà la foguera i hi haurà el ball de diables al seu voltant, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) encendrà també l'estelada de llum, a pocs metres, rambla de la Marina amb av. del Carrilet.

Els donatius per apadrinar una de les espelmes ja es pot fer a les paradetes que l'ANC munta per tot la l'Hospitalet, a la seu del l'ANC al c. Castelao, 76-78, o a través de qualsevol membre de l'ANC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid