Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L'Hospitalet de Llobregat encendrà l'estelada amb la Flama del Canigó
08/06/2013 Política

Dins el marc de la Festa Major del Centre, que organitza l'Associació per les Festes del Centre, La Talaia a l'Hospitalet de Llobregat s'encendrà una estelada d'espelmes, al mateix temps que també ho faran moltes altres poblacions del país.

El Club Muntanyenc l'Hospitalet donarà la benvinguda a la Flama del Canigó, i al mateix moment que a la plaça de la Mare de Déu de Montserrat amb avinguda del Carrilet s'encendrà la foguera i hi haurà el ball de diables al seu voltant, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) encendrà també l'estelada de llum, a pocs metres, rambla de la Marina amb av. del Carrilet.

Els donatius per apadrinar una de les espelmes ja es pot fer a les paradetes que l'ANC munta per tot la l'Hospitalet, a la seu del l'ANC al c. Castelao, 76-78, o a través de qualsevol membre de l'ANC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid