Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Operació Garzón
Es presenta a Mutxamel el documental sobre l' "Operació Garzón"
10/04/2013 Diari de treball

El passat dissabte, 6 d'abril, les comarques del sud del País Valencià acolliren una nova presentació del documental sobre l'"Operació Garzón", concretament a la localitat de Mutxamel, a la comarca de l'Alacantí. L'acte, sota el títol "El tribunal d'Estrasburg i la tortura a l'Estat espanyol", fou organitzat per Esquerra Unida de Mutxamel i va contar amb la presència de l'advocat, Andreu Garcia Ribera, i de Toni Infante, un dels 60 detinguts durant la ràtzia del 1992.

L'acte es realitzarà a les huit de la vesprada a la seu d'Esquerra Unida, situada al carrer del Carme, 5, de Mutxamel i va contar amb una assistència d'unes 25 persones. L'acte també va rebre el suport de Llibertat.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid