Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
L'Arquebisbat de Barcelona instal·la una antena de telefonia a esquenes del veïnat

L'Associació de Veïns i l'AMPA de l'escola Valldaura han endegat una campanya de recollida de signatures i han registrat la petició d'una reunió urgent amb Hàbitat Urbà.

27/03/2013 Salut
Antena de telefonia Antena de telefonia

Els veïns i veïnes del barri de Prosperitat de Barcelona estan molt preocupats davant la instal·lació d'una antena de telefonia de Vodafone en els terrenys de la parròquia de Santa Engràcia (plaça de Santa Engràcia, 1), situada a tocar del centre escolar Valldaura.

La instal·lació de l'antena va començar fa unes setmanes sense que el districte de Nou barris en tingués constància fins al passat dimarts 19 de març. Davant l'alarma veïnal, Hàbitat Urbà n'ha obert un expedient i el districte de Nou Barris es compromet a tractar el tema com a primer punt de l'ordre del dia en el pròxim consell de barri que se celebrarà el 15 d'abril.

Per la seva banda, el responsable de la parròquia de Santa Engràcia ha enviat un burofax a l'AMPA de l'escola Valldaura on es comunica que s'ha decidit paralitzar la instal·lació “fins a realitzar un estudi dirigit per tècnics independents” i una posterior reunió amb els veïns.

Aquesta associació té molts dubtes que el procediment sigui legal i l'antena tingui la pertinent llicència, i no entén que els responsables de la parròquia hagin donat el vist i plau a la seva instal·lació sense informar el teixit veïnal de Prosperitat ni la direcció de l'escola, entenent l'alarma social que creen aquest tipus d'instal·lacions i les experiències que ja ha tingut el barri en els últims anys respecte la lluita contra la instal·lació d'antenes il·legals.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid