Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gandia contra la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil

La Plataforma pels Pobles de la Safor, s’adhereix a la concentració que tindrà lloc el diumenge dia 17 de maig, a les 20 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de Gandia, exigint al govern municipal una actitud responsable en torn a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil a la ciutat de Gandia.

"L’agrupament de pares i mares duen a terme aquesta concentració, a la qual convidem a assistir, per fer visible i patent la preocupació de les mares i pares gandians en torn a la salut dels seus fills i de la resta de la població", afirmen els ecologistes saforencs.

14/05/2009 00:55 Territori

Des de l’agrupació de pares i mares d’escolars s’exigeix que s’aplique un principi de precaució (no instal·lar aquestes antenes a menys de 100 metres de cap col·legi, hospital, centre de salut, centre de majors...) i que es treguen les antenes ja instal·lades i en funcionament, i es retiren a altres indrets on els xiquets no es veguen afectats per les seues ones. Igualment, des de l’agrupament i des de la nostra plataforma, s’exigeix la creació d’una comissió que estudie aquesta ubicació i es tinguen en compte els estudis referits als efectes de les ones electromagnètiques i les mesures corresponents de prevenció i difusió d’aquest tema, tant diari i quotidià.

Els efectes d’aquestes antenes sobre la salut de les persones és cada dia més evident i més demostrat, per això un grup de pares i mares d’escolars gandians fa mesos que exigeixen al govern una actitud de responsabilitat davant la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil en les proximitats de diferents col·legis gandians.

PEL DRET A LA SALUT EL DIUMENGE 17 DE MAIG A LES 20,00 HORES DAVANT DE L’AJUNTAMENT DE GANDIA.

Rànquings
  1. Ha mort l'independentista Albert Serra "Sefu"
  2. Walt Disney, l’Amazones, la ramaderofòbia i la desertificació
  3. La guerra no ha acabat
  4. La Intersindical-CSC denuncia que els centres educatius no podran atendre l'alumnat en les condicions necessàries en l'inici de curs
  5. El litoral català s'omple d'estelades per saludar la diada
  6. Poble Lliure estudia presentar-se de nou a les eleccions espanyoles en cas que es tornin a convocar
  7. Embarcacions de tota mena i esportistes omplen el litoral de Catalunya en l'onada per Independència
  8. Ocupants i botiflers units contra el català
  9. Els Premis Princesa de Girona marxen de Girona i reuniran a la família reial a Barcelona el 4 i 5 de novembre
  10. Endavant, Arran, la COS, SEPC, Alerta Solidària i la CUP commemoren la diada sota el lema "Organitzem el poder popular, cap a la independència no hi ha dreceres"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid