Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gandia contra la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil

La Plataforma pels Pobles de la Safor, s’adhereix a la concentració que tindrà lloc el diumenge dia 17 de maig, a les 20 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de Gandia, exigint al govern municipal una actitud responsable en torn a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil a la ciutat de Gandia.

"L’agrupament de pares i mares duen a terme aquesta concentració, a la qual convidem a assistir, per fer visible i patent la preocupació de les mares i pares gandians en torn a la salut dels seus fills i de la resta de la població", afirmen els ecologistes saforencs.

14/05/2009 00:55 Territori

Des de l’agrupació de pares i mares d’escolars s’exigeix que s’aplique un principi de precaució (no instal·lar aquestes antenes a menys de 100 metres de cap col·legi, hospital, centre de salut, centre de majors...) i que es treguen les antenes ja instal·lades i en funcionament, i es retiren a altres indrets on els xiquets no es veguen afectats per les seues ones. Igualment, des de l’agrupament i des de la nostra plataforma, s’exigeix la creació d’una comissió que estudie aquesta ubicació i es tinguen en compte els estudis referits als efectes de les ones electromagnètiques i les mesures corresponents de prevenció i difusió d’aquest tema, tant diari i quotidià.

Els efectes d’aquestes antenes sobre la salut de les persones és cada dia més evident i més demostrat, per això un grup de pares i mares d’escolars gandians fa mesos que exigeixen al govern una actitud de responsabilitat davant la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil en les proximitats de diferents col·legis gandians.

PEL DRET A LA SALUT EL DIUMENGE 17 DE MAIG A LES 20,00 HORES DAVANT DE L’AJUNTAMENT DE GANDIA.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid