Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
La CUP denuncia vessaments d'aigües residuals a la Riera de Ribes de Sitges

Veïns del barri de Rocamar fa anys que denuncien els vessaments que haurien d'anar a la depuradora.

31/01/2013 Territori
Fa 15 anys que es produeixen els vesssaments Fa 15 anys que es produeixen els vesssaments

La CUP denuncia l’escandalosa manca de manteniment de les canalitzacions per part de Agència Catalana de l’Aigua (ACA). La formació assenyala que el vessament, del 20 de gener d’enguany, es va produir a escassos metres de la zona residencial, al pas de la Riera pel Carrer Veneçuela, entre els termes municipals de Sitges i Ribes.

Denuncia també que, després de la insistència dels veïns, l’ACA és limites a usar unes cadenes per tal de fixar de nou les tapes de registre (imatge superior) sense arreglar en cap cas el problema. I finalment denuncia l’actuació passiva dels Ajuntaments de Sitges i Ribes i les Roquetes els quals no donen cap suport als veïns en les seves demandes d’un millor manteniment per a posar fi a aquest escàndol ecològic.

Les canalitzacions que enllacen amb la depuradora comarcal tenen un estat precari lamentable. Ni administracions locals ni l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) garanteixen un manteniment decent, fet que provoca el vessament periòdic d’aigües fecals (des de fa 15 anys) en un espai catalogat dins la Xarxa Natura 2000 situat a pocs metres d’una zona residencial segons la formació indpendentista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid