Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
La CUP celebra la sentència de mort al Quart Cinturó

La formació independentista celebra que aquesta obra faraònica se’n vagi finalment al calaix i felicita a totes les persones i entitats que han fet possible aquesta victòria

24/01/2013 Territori
Victòria històrica de la Campanya Contra el Quart Cinturó Victòria històrica de la Campanya Contra el Quart Cinturó

Després de més de vint anys de lluita, la Campanya Contra el Quart Cinturó va anunciar fa uns dies una victòria històrica. Gràcies a la seva pressió incansable, la campanya ha aconseguit que el Ministeri de Medi Ambient espanyol, després de nombroses irregularitats, s’hagi vist forçat a emetre una resolució en la que declara la terminació del procediment d’avaluació ambiental i l’arxiu de l’expedient.

Aquesta resolució, a la pràctica, significa la paralització total del tram d’aquesta autovia que havia de trinxar el territori entre Terrassa i La Roca, afectant irremeiablement el rodal de la nostra ciutat.

La CUP a Sabadell –que forma part de la Campanya contra el Quart Cinturó (CCQC)– felicita a totes les persones i entitats implicades en aquesta victòria i es reafirma en la seva aposta per a polítiques socialment avançades de foment del transport col·lectiu i de les infraestructures ferroviàries que relliguin els Vallesos, garantint la viabilitat ecològica i afavorint els corredors biològics del territori.

“El Quart Cinturó sempre ha estat un projecte faraònic del tot innecessari, imaginat per les autoritats franquistes i durant molts anys justificat d’una forma o altra pels successius governs de la Generalitat de Catalunya, fossin de CiU o del tripartit”, ha explicat Pau Comellas, portaveu de la formació independentista a Sabadell. I ha afegit: “Per això, celebrem aquesta gran victòria fruit d’anys de mobilitzacions populars, unes mobilitzacions que seguiran garantint que aquest projecte caduc no surti mai més del calaix on l’hem ficat.”

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid