Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càmeres de videovigilància
Continuen investigant la "càmera espia" de Sóller

La "càmera espia" que el passat mes de setembre membres del Col·lectiu Albaïna la van desmuntar de l'aparcament r continua essent investigada.

 

13/01/2013 Política
La càmara que va desinstal·lar el col·lectiu Albaïna no comptava amb autorització La càmara que va desinstal·lar el col·lectiu Albaïna no comptava amb autorització
Aquests dies, el Col·lectiu Albaïna ha rebut una carta de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), on l'entitat denuncià la presumpte il·legalitat de la càmera, anuncia que:

“Havent estat analitzat per la Subdirecció General d'Inspecció de Dades el seu escrit amb data d'entrada en aquesta Institució de 17 d'octubre de 2012,[...] li comunico que en l'actualitat s'estan realitzant les oportunes actuacions prèvies d'inspecció, amb objecte de determinar, amb la major precisió possible, els fets que poguessin justificar, en el seu cas, la incoació de procediment sancionador o d'infracció de les Administracions Públiques, identificant la persona o òrgan que pogués resultar responsable i fixant les circumstàncies rellevants que poguessin concórrer [...]”

El Col·lectiu Albaïna segueix amb la voluntat de dur el cas fins al final, on a més de la presumpte il·legalitat de la càmera espia col·locada per l'Ajuntament de Sóller, s'hi ha sumat una consecució de mentides i falta de transparència de l'equip de govern, i més concretament del batle de Sóller Carlos Simarro.

Recordem que el passat mes de detembre, el Col·lectiu va denunciar, en roda de premsa, la presència de càmeres ocultes de videovigilància als carrers del municipi de Sóller. Així n'ha mostrat una que havia estat trobada per un veïns que veien com s’emetia un sospitós llum blau intermitent des d’una caixa elèctrica a l’aparcament de la barriada dels Estiradors.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid