Concert de l'estelada
Pau Alabajos és el primer convidat al 10è Concert de l’estelada

Des de fa 10 anys les terres de Lleida fan sonar grups emergents i cantants consolidats a l’escena musical per reivindicar la música en català

17/12/2012 Cultura

El 6 d’abril de 2012 el cantautor valencià Pau Alabajos pujarà a l’escenari de Vilanova de Bellpuig per participar al 10è Concert de l’estelada, un dels festivals més importants i reivindicatius de les terres de Lleida.

El primer concert va ser el 2004 i la iniciativa va néixer d’un grup de joves amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig. Any rere any s’ha anat convertint en un referent de tot el jovent lleidatà i català.

Els objectius del concert són donar a conèixer i promoure grups emergents i al mateix temps fer possible que grups consolidats toquin a l’escenari de Vilanova de Bellpuig. D’aquesta manera, el públic s’acosta a barreja de sons i ritmes fets a casa nostra.

Durant les properes setmanes s’aniran confirmant els grups del concert i es faran públiques les sorpreses que l’organització ha preparat.

Si bé el concert va encetar-se amb un format nocturn, l’oferta s’ha anat ampliant i enguany les actuacions seran també a la tarda. Fins a un total 8 actuacions amenitzaran la vetllada del 6 d’abril en aquest municipi de la comarca del Pla d’Urgell.