Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Pi de la Serra fa públic el seu suport a la CUP-AE

El cantautor explicita que "l'esperit i la necessitat de llibertat són inherents a l'essència de l'ésser humà, i van més enllà dels moments i les circumstàncies"

17/11/2012 Política
Quico Pi de la Serra, cantautor Quico Pi de la Serra, cantautor
El cantautor Quico Pi de la Serra ha donat suport explícit a la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres (CUP-AE)en les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre. Pi de la Serra, que recentment ha complert 50 anys damunt dels escenaris, és conegut per la seva implicació en la lluita antifranquista i antifeixista, així com també en el moviment d'emancipació popular i a la regeneració cultural i musical en català des d'Els Setze Jutges.

L'artista entén que la CUP-AE és part d'aquesta tradició de combat per les llibertats nacionals i socials i en aquest sentit es mostra convençut que calen respostes i organitzacions clares, sense concessions, i amb voluntat d'esdevenir alternatives reals a la crisi. "L'esperit i la necessitat de llibertat són inherents a l'essència de l'ésser humà, i van més enllà dels moments i les circumstàncies", ha declarat Pi de la Serra.

De la seva banda, David Fernàndez, cap de llista de la CUP-AE a la demarcació de Barcelona, considera que "és per l'esforç i la trajectòria de lluita constant de persones com en Quico Pi de la Serra que des de la CUP-AE tenim el ferm compromís de seguir avançant cap a la construcció de la unitat popular, en defensa dels drets dels treballadors, i la plena independència dels Països Catalans".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid