Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP-AE fa petit l'auditori del Casal Pere Quart de Sabadell

Quim Arrufat va defensar la necessitat d'"un moviment popular fort capaç de fer-li front des de totes les lluites"

 

23/11/2012 Política
Més de 300 persones van assistir aquest dijous a l'acte final de campanya de la CUP-Alternativa d'Esquerres a la ciutat de Sabadell, que es va celebrar a l'auditori del Casal Pere Quart.

La convocatòria va omplir la sala, i fins i tot una trentena de persones el van haver de seguir des del carrer a través d’unes pantalles que retransmetien l'acte en directe, que alhora també es va poder veure a través d’internet per streaming.

El número 3 de la candidatura per la demarcació de Barcelona, el regidor de Vilanova i la Geltrú Quim Arrufat, va explicar perquè ara és el moment de presentar-se a les eleccions i va denunciar "el segrest de la democràcia per part dels mercats financers" i va defensar la necessitat d'"un moviment popular fort capaç de fer-li front des de totes les lluites". Arrufat va reiterar que la CUP-AE no vol "una independència buida de contingut".

La vetllada va començar amb el parlament d’una representació de les diferents candidatures municipalistes de la comarca integrades en les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) que han donat suport explicit o implícit a la CUP-AE.

A continuació, va ser la candidata local a les eleccions i número 59 a les llistes, Míriam Ferràndiz, militant del Moviment Popular de Sabadell, qui va explicar els principals reptes de participar en els comicis, així com el compromís de la CUP-AE de seguir treballant colze a colze amb les moviments socials transformadors de la ciutat i la comarca. Ferràndiz va recordar que pretenen "esdevenir dignes hereves de lluitadors i lluitadores, obrers i obreres que han convertit la nostra ciutat en un referent de la lluita i la mobilització social".

El fil conductor de l'acte va ser la tirallonga de monosíl·labs de Joan Oliver, i també hi va haver diferents actuacions musicals i poètiques a càrrec del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, l'actor Josep Julien i la poeta Cèlia Nolla.

Un dels moments més emotius de l'acte va ser la projecció del vídeo realitzat pel comitè de campanya local en el que han participat una dotzena de sabadellencs i sabadallenques vinculades a diferents lluites socials, com la defensa dels serveis públics, dels drets laborals, de la democràcia participativa, de l'habitatge digne o del rodal.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid