Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Territori
La CUP, única formació política contrària a Barcelona World

CiU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C's ignoren la petició d'Aturem Barcelona World, el PP es mostra favorable al projecte i Pirates i PACMA no es posicionen

16/11/2012 Política
Indret on s'ubicaria Barcelona World Indret on s'ubicaria Barcelona World

La CUP ha reiterat el seu rebuig al projecte ideat pel govern d'Artur Mas Barcelona World que vol implantar al Camp de Tarragona, i s'ha ofert a participar i implicar-se a l'assemblea Aturem Barcelona World. I de fet, la CUP ha estat l'única formació política a fer-ho.

Aturem Barcelona World ha enviat una carta als partits polítics que es presenten a les eleccions del 25 de novembre demanant-los la seva posició respecte al projecte. Ni CIU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C'S han respost la carta enviada, fet que ha portat l'associació a concloure que "no volen posicionar-se sobre aquest projecte en la campanya electoral ni assumir un compromís públic de cara a les eleccions del 25-N", segons ha explicat en un comunicat.

La missiva instava els partits a posicionar-se favorablement o contràriament al projecte de Barcelona World de cara a la campanya electoral i la propera legislatura. A part de demanar el compromís que adquirien els partits polítics, la plataforma també es comprometia a fer pública la seva posició davant d'aquest projecte.

Qui sí que ha respost ha estat el PP, el qual s'ha mostrat favorable a tots aquells projectes "que portin riquesa econòmica" tant al Camp de Tarragona com a l'àrea metropolitana de Barcelona. Tot i que ha defensat Barcelona World s'ha mostrat contrari al nom d'aquest projecte "tenint en compte que es vol implantar al Camp de Tarragona". El partit també s'ha mostrat contrari a l'empresari que vol portar endavant aquest projecte, Enrique Bañuelos.

De la seva banda, Pirates i el PACMA han respost que no tenen una posició clara respecte al projecte. En concret, Pirates ha argumentat que haurien de decidir-ho amb els seus afiliats, i el PACMA només s'hi posicionaria contràriament en cas que es fessin espectacles amb animals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid