x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Territori
La CUP, única formació política contrària a Barcelona World

CiU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C's ignoren la petició d'Aturem Barcelona World, el PP es mostra favorable al projecte i Pirates i PACMA no es posicionen

16/11/2012 Política
Indret on s'ubicaria Barcelona World Indret on s'ubicaria Barcelona World

La CUP ha reiterat el seu rebuig al projecte ideat pel govern d'Artur Mas Barcelona World que vol implantar al Camp de Tarragona, i s'ha ofert a participar i implicar-se a l'assemblea Aturem Barcelona World. I de fet, la CUP ha estat l'única formació política a fer-ho.

Aturem Barcelona World ha enviat una carta als partits polítics que es presenten a les eleccions del 25 de novembre demanant-los la seva posició respecte al projecte. Ni CIU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C'S han respost la carta enviada, fet que ha portat l'associació a concloure que "no volen posicionar-se sobre aquest projecte en la campanya electoral ni assumir un compromís públic de cara a les eleccions del 25-N", segons ha explicat en un comunicat.

La missiva instava els partits a posicionar-se favorablement o contràriament al projecte de Barcelona World de cara a la campanya electoral i la propera legislatura. A part de demanar el compromís que adquirien els partits polítics, la plataforma també es comprometia a fer pública la seva posició davant d'aquest projecte.

Qui sí que ha respost ha estat el PP, el qual s'ha mostrat favorable a tots aquells projectes "que portin riquesa econòmica" tant al Camp de Tarragona com a l'àrea metropolitana de Barcelona. Tot i que ha defensat Barcelona World s'ha mostrat contrari al nom d'aquest projecte "tenint en compte que es vol implantar al Camp de Tarragona". El partit també s'ha mostrat contrari a l'empresari que vol portar endavant aquest projecte, Enrique Bañuelos.

De la seva banda, Pirates i el PACMA han respost que no tenen una posició clara respecte al projecte. En concret, Pirates ha argumentat que haurien de decidir-ho amb els seus afiliats, i el PACMA només s'hi posicionaria contràriament en cas que es fessin espectacles amb animals.

Valora
Rànquings
  1. Els líders dels Comuns, abduïts per la dreta?
  2. Un membre de la CUP i de l'ANC agredit en el ple de Lliçà d'Amunt
  3. Manuel Delgado: ‘Es tornaran bojos, tindran espasmes i començaran a treure escuma per la boca’
  4. Membres de la CUP Deltebre abandonen el ple municipal indignats per l'actuació del regidor del PP Tomàs Castells
  5. L’operació biquini
  6. L'Ajuntament de Berga redueix el deute en més 4 milions d'euros en dos anys de gestió de la CUP
  7. Teatre Nacional de Catalunya: la comèdia dels picoletos i el xivato de la classe
  8. 23 persones han estat cremades vives en les protestes organitzades per l'oposició veneçolana
  9. Banyoles recorda l'Operació Garzón, la repressió i avenços de la lluita independentista
  10. L'Ajuntament de Tarragona aprova una moció contra el referèndum
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid