Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Debat electoral sobre polítiques LGTB

El debat se celebrarà al Casal Can Portabella de Barcelona i comptarà amb representants de tots els partits del Parlament més la CUP

10/11/2012 Política
El debat tindrà lloc al Casal Can Portabella (c/Virgili, 24) El debat tindrà lloc al Casal Can Portabella (c/Virgili, 24)

El Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals ha organitzat un debat electoral per aprofundir en les polítiques LGTB dels partits amb representació al Parlament i també de la CUP-Alternativa d'Esquerres.

El debat tindrà lloc aquest dissabte a les sis de la tarda al Casal Can Portabella de Barcelona i hi participaran integrants de les llistes de tots els partits.

En concret es comptarà amb la presència de Jordi Arcarons (CiU), Ferran Pedret (PSC), Antoni Alcalde (PP), Aleix Aguilera (ICV-EUiA), Xavier Florensa (ERC), Joan Ribet (CUP) i representants de C's i SI pendents de concretar.

El debat, que no s'emetrà per televisió però està obert a l'assistència de tothom, està plantejat com "una oportunitat per plantejar els teus dubtes, preguntes o queixes als polítics".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid