Operació Garzón
Més presentacions del documental "Operació Garzón" durant l'octubre a Canet de Mar, Terrassa, Prats de Lluçanès, Gramenet i Tarragona

Les properes setmanes es realitzaran presentacions del documental sobre "Operació Garzón" a Canet de Mar, Terrassa, Prats del Lluçanès, Gramanet i Tarragona

09/10/2012 Política

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català continua amb les presentacions programades arreu dels Països Catalans durant el mes d'octubre.

Després de l'estrena del treball just abans de l'estiu, el 9 de juny, Llibertat.cat va iniciar una llarga ruta de presentacions, actes i xerrades que ha fet que el treball es projectés en desenes de teatres, casals, ateneus i sales de cinema d'arreu del país al llarg de l'estiu i el setembre per donar a conèixer la persecució que va patir l'independentisme català l'any 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics celebrats a Barcelona.

El proper dijous 11 d'octubre el documental es presentarà a Canet de Mar, a la Biblioteca P.Gual i Pujadas (Edifici de l'Ateneu, Riera de Sant Domènech, 1, A). A l'acte, organitzat per l'Ateneu Independentista Canetdecideix! i Esquerra Canet de Mar, compta amb el suprt d'Òmnium Cultura, Arran i Llibertat.cat. En aquest mateix acte també es presentarà el llibre Terra Lliure: Punt de partida (1979-1995) Una biografia autoritzada, que va aparèixer a finals d'abril editat per Edicions del 1979, i amb la participació de Pep Musté i Joan Rocamora, coautors del llibre. Durant l'acte de presentació del documental també hi participarà Eduard López, membre d'ERC i igualment encausat en les detencions de 1992.

El diumenge, 14 d'octubre a les 7 de la tarda, el documental es presentarà a Prats de Lluçanès a Cal Bach, i comptarà amb la participacó d'Eduard López.

La setmana vinent es presentarà el documental a Tarragona. El divendres 19 d'octubre a les 20h del vespre L'Operació Garzón contra l'independentisme català es projectarà a l'Antiga Audiència (Pl del Palol s/n), un acte en què participaran Jordi Martí, membre de la CUP de Tarragona,  Ramon Piqué, encausat i representant de l'Associació memòria contra la tortura, Ignasi Doñate, advocat defensor dels encausats, i Francesc-Xavier Tolosana, detingut i empresonat en la ràtzia olímpica. L'acte està organitzat per la CUP de Tarragona.

Per últim, també el divendres 19 d'octubre el documental es presentarà a Terrassa, a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa (passeig de les Lletres, 1). Aquesta projecció està organitzada per la CUP de Terrassa, Arran, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) i Grup d'Opinió Amics de les Arts de Terrassa.

En el marc del Correllengua 2012 a Gramenet, el 25 d'octubre es realitzarà la projecció del documental, organitzada per Arran, i que comptarà amb les intervencions de Martí Majoral, portaveu d'Alerta Solidària, i de Ramon López, detingut i empresonat durant la ràtzia de 1992.

Aquest diumenge 14 d'octubre, en el marc de la Festa Major Reivindicativa de les Corts de Barcelona també es presentarà el llibre Terra Lliure: Punt de partida (1979-1995) Una biografia autoritzada. Aquesta presentació es realitzarà al carrer Anglesola cruïlla amb Numància, junt amb les altres activitats del Correllengua que es portaran a terme a les Corts.

 

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid