Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internet
Neix "Fes xarxa", el punt de trobada dels moviments populars

La nova iniciativa té com a precedent els bons resultats obtinguts amb la web alcoiacomtat.cat, un projecte creat des dels moviments associatius de les comarques valencianes de l'Alcoià i el Comtat.

11/04/2012 Comunicació
"Fes xarxa" el nou lloc web que ha nascut aquests dies es defineix com el punt de trobada dels moviments populars. "Un portal web que ve a donar resposta a una carència als nostres territoris i és la creació d'un lloc definitiu per donar cabuda a totes aquelles activitats que des de l'àmbit cultural, social, reivindicatiu... es realitzen arreu dels territoris de llengua i cultura catalana", segons els impulsors del projecte.

La nova iniciativa té com a precedent els bons resultats obtinguts amb la web alcoiacomtat.cat, un projecte impulsat des de l’Assemblea de Maulets de l’Alcoià que recull vora vint col·lectius adherits de les comarques valencianes de l’Alcoià i el Comtat, i s’ha consolidat com a referent a aquestes comarques amb més de 15.000 visites mensuals. Aquests col·lectius al veure la dificultat d'exportar un projecte similar a altres comarques es va plantejar des de l'equip coordinador d'alcoiacomtat.cat la posada en marxa d'una sola web que bastira tots els territoris de parla catalana.

El nou portal no només és un lloc on trobar tota la informació sobre xarrades, concerts, exposicions, manifestacions, concentracions i altres activitats que es realitzen al territori, sinó que també compta amb informació detallada dels col·lectius que s'adhereixen a la web a cada comarca dels territoris de parla catalana, per aquells visitants puguin tenir un llistat de tots col·lectius que d'una o altra forma tenen una implicació social tant a la vida de les comarques, com a àmbit nacional, des de grups de teatre, ecologistes, excursionistes, fins a col·lectius en defensa de la llengua i el territori, grups musicals, i d'altres.

Altres apartats interessants que es poden trobar al nou portal és un apartat per consultar la xarxa de Casals, ateneus, seus, i d'altres a cada comarca dels Països Catalans, contingut multimèdia, actualitat, un fòrum, llibres, campanyes, i cinema compromés.

D'alta banda Fes Xarxa és un lloc obert a la participació, on les persones que visiten el lloc poden afegir actes que es realitzaran a la seua comarca, enviar contingut multimèdia, opinar al fòrum, i enviar notícies i altre tipus de material per a que siga publicat.

Des de Fes Xarxa s'ha llençat una campanya d'adhesions a multitud de col·lectius arreu dels Països Catalans per que s'adherisquen i es vaja així completant el contingut de la web, així que s'espera comptar amb l'ajuda d'aquestes entitats i la de moltes persones que treballen a la seua comarca.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid