Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
On serà el pròxim Correllengua?

Un nou mapa localitzador mostra totes les parades del festival itinerant

05/09/2012 Llengua

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) ha elaborat un mapa digital del Correllengua 2012 per poder localitzar totes aquelles viles o barris en què el Correllengua farà parada. D'aquesta manera, els usuaris poden assabentar-se de manera ràpida i senzilla de tots els punts de trobada del festival d'enguany al Principat.

En verd apareixen tots aquells municipis que organitzaran el seu Correllengua, i en vermell tots aquells que ja l'han organitzat. Periòdicament s'actualizarà el mapa i s'hi aniran afegint les novetats.

El Correllengua ha encetat el mes de setembre amb activitats a quatre poblacions de la geografia del Principat: Tortosa (Baix Ebre), Almenar (Segrià), Oliana (l'Alt Urgell) i Castellar del Vallès (el Vallès Occidental). Concerts, recitals poètics, cultura popular i conferències són alguns dels ingredients dels actes previstos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid