Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga general
Centenars de persones protesten a Mataró amb la xarxa #Maresme29N

Es va celebrar un piquet informatiu a les cotxeres de Mataró Bus; una manifestació d'estudiants i treballadors i una concentració de l'esquerra sindical a la plaça de Santa Anna de Mataró

30/03/2012 Laboral
Centenars de persones es van manifestar amb la xarxa #Maresme29N ahir a Mataró per dir no a la reforma laboral. La xarxa, formada per organitzacions com la CGT, CATAC-IAC, la COS o Maulets entre altres organitzacions, van realitzar una concentració a la Plaça Santa Anna.

Segons ha informat la COS de Mataró, a la ciutat es va celebrar un piquet informatiu a les cotxeres de Mataró Bus; una manifestació d'estudiants i treballadors i la concentració de l'esquerra sindical a la plaça de Santa Anna de Mataró. Vegeu fotos de les protestes.

Durant la concentració es va realitzar diverses intervencions que incidien en la necessitat de seguir protestant. Segons Tot Mataró, un portaveu de #Maresme29N va assegurar que “els aturats i les aturades no som mercaderia” mentre emmarcava en la jornada de vaga general i l’oposició a la reforma laboral les lluites dels afectats per les hipoteques i contra els desnonaments. “És la pitjor reforma laboral, un autèntic atemptat als nostres drets, en aquest país hi ha molta feina per fer però està mal repartida”, va manifestar.

Una de les intervencions més aplaudides va ser la d’un membre del comitè d’empresa de l’IME que va assegurar que “avui és una vaga general però l’horitzó és el d’una vaga indefinida, que ja s’acosta”. En aquesta línia l’històric Pep Riera va fer una crida a “no quedar-nos aquí, seguir avançant, seguir lluitant al carrer”.

Els membres de #maresme29N s’han mostrat satisfets amb el seguiment de la vaga general i de la manifestació.

Al matí centenars d'estudiants es van manifestar sota el lema “Avui estudiants, demà treballadors precaris” en el marc de la jornada de vaga general. La marxa, convocada des de l’Assemblea d’Estudiants del Maresme, va partir de la Plaça Espanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid