Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PP
El govern espanyol aprovarà més retallades aquest dijous

El govern del PP no perd el temps a l'hora de satisfer les exigències de la UE i anuncia més mesures per combatre el dèficit

02/01/2012 Política
Tres dies després d'anunciar la macroretallada, "l'inici de l'inici", en paraules de la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaria, el govern espanyol ha avançat que dijous s'aprovarà un nou paquet de mesures per reduir el dèficit i satisfer les exigències dels mandataris de la UE.

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha explicat a l'acte de presa de possessió dels secretaris d'Estat del seu ministeri que el Consell de Ministres de dijous aprovarà més mesures per sortir de la crisi perquè tot i que sigui la setmana de Reis el govern espanyol continua fent tasques "urgents" perquè "els socis europeus i internacionals vegin que aquí hi ha un país amb empenta, treball i iniciativa".

De la seva banda, el ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha admès aquest dilluns en una entrevista a la Cadena Ser que el dèficit públic al 2011 podria superar el 8% i n'ha culpat les autonomies. "Hi ha comunitats autònomes amb unes dificultats enormes de liquiditat i de pagament a les petites i mitjanes empreses que tracten amb elles", ha dit, de manera que "cal fer un sacrifici en els pròxims mesos".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid