Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAULETS
Concentració contra la criminalització de l'independentisme a Premià de Dalt

Maulets denuncia que el regidor del PP de Premià atribueixi l'agressió que va patir al jovent independentista

09/12/2011 Drets i Llibertats
Maulets del Maresme ha convocat una concentració contra la criminalització de l'independentisme per protestar contra el que consideren "acusacions totalment infundades" per part d'un regidor del PP de Premià de Dalt.

Els fets es remunten a principis de novembre quan el segon tinent d'alcalde i regidor de Governació de Premià de Dalt, Adolfo Trobalón, va denunciar als Mossos una agressió de la qual va ser víctima dijous 3 de novembre. L'edil va declarar haver rebut diversos cops.

Maulets ha denunciat que Trobalón "assenyalava directament el jovent independentista organitzat com a responsables de l'agressió que va patir fa poc". En aquest sentit, afirma que "no podem, ni volem, mantenir-nos passius ni callats. La política d'aquest partit espanyolista, hereu del franquisme, de mostrar una versió violenta i criminal de l'independentisme, ja fa massa temps que dura i aquesta última provocació ha fet vessar el got".

Per tot plegat, ha decidit convocar una concentració de protesta que tindrà lloc dilluns 19 de desembre a dos quarts de nou a davant de l'Ajuntament de Premià de Dalt sota els lemes "NO tolerarem cap més agressió ni calúmnia cap a l'independentisme combatiu", "NO aturaran el combat Maulet", "Premià no s'enganya, prou mentides espanyolistes!".
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid