Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Concentració a Palma contra la fi dels ajuts a entitats culturals

Els grups afectats per l'anul·lació de les subvencions han lliurat escrits de protesta al Consell de Mallorca

09/12/2011 Cultura
Els grups musicals de les Illes Balears afectats per la suspensió de les subvencions del circuit de música tradicional s'han concentrat aquest divendres al pati de la Misericòrdia de Palma per lliurar els escrits de protesta al registre de Cultura.

Diumenge passat els grups federats afectats per l'anul·lació dels ajuts es van reunir a Porreres i van acordar fer un recurs de reposició contra la norma del Consell de Mallorca i presentar-lo a la seu de la institució.

El circuit de Música Tradicional és una eina que permet als ajuntaments i associacions poder contractar grups de música tradicional amb un ajut de fins el 60% per part del Consell de Mallorca, en mans del PP. El vicepresident del Consell i responsable de Cultura ha anul·lat la subvenció del 2011 quan ja s'havien fet els concerts i s'havien pactat els preus amb els Ajuntaments i entitats.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid