Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets de Palma denuncia seguiments policials al seu portaveu

 L'assemblea de Palma de Maulets denuncia que un dels seus militants, Marc Garcia-Delgado, portaveu habitual de l'assemblea i encausat com a part dels 9 de Palma, ha patit seguiments que atribueixen a membres dels cossos policials.
 
Aquests inclouen un dispositiu de vigilància davant del seu domicili, a Palma, i també seguiments a peu pels carrers de ciutat. "L'objectiu d'aquestes activitats, prou visibles ja que foren detectades per la família del nostre company, no és altre que el d'atemorir al jovent independentista i revolucionari de Palma, neutralitzant així la feina política que realitzam a la nostra ciutat", ha indicat l'organització juvenil.

07/11/2011 19:53 Drets i Llibertats
Si bé l'informe policial del cas dels nou de Palma ja reconeix un especial interès per part de la policia espanyola de vigilar de prop totes les activitats realitzades per Maulets, mitjançant agents de la seva brigada de informació, "aquests seguiments suposen un nou salt qualitatiu en la política del terror que segueixen les forces d'ocupació espanyoles a la nostra illa", remarca el comunicat de denúncia de Maulets.
 
Davant d'aquests fets, assenyala que prendrà mesures per denunciar el seguiment policial, ja que l'organització vol deixar clar "que la repressió no ens aturarà, que ni seguiments policials ni processos judicials seran suficients per acabar amb la nostra il·lusió i el nostre compromís. Seguirem, com els darrers anys, fent política juvenil a la nostra ciutat en clau independentista i socialista, i ho farem amb el convenciment de que la lluita és l'únic camí". 
  

Per saber-ne més:

Un centenar de persones es concentren als jutjats en suport als encausats dels 9 de Palma

La COS i Endavant manifesten el seu suport al nou de Palma 

Concentració a favor dels 9 de Palma

Nous militats de Maulets imputats en la denuncia del Círculo Balear 

El "Grup de suport als 5 de Palma" fan una crida a la solidaritat per la denuncia de Círculo Balear  

Sentència dels 9 de Palma: sis absolucions i petites multes 
 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid