Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Subirats vol una audiència pública sobre el POUM

Un dels temes que la CUP considera que cal exposar davant dels vilatans és el projectes de l’Eqüestrian Penedès (un gran hipòdrom que es vol construir a Subirats). Un projecte que vol ocupar un total de 90 hectàrees del terme municipal.
 
Alternativa per Subirats – CUP ha iniciat una recollida de signatures per forçar a l’Ajuntament de Subirats a convocar una audiència pública sobre la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). El passat mes de setembre, la CUP de Subirats va presentar una moció reclamant que es celebres una audiència per fer un retorn a la ciutadania del document, ja consideren que entre l’aprovació inicial del POUM i la proposta resultant, després del procés d’al·legacions i els informes de diferents departaments, s’han introduït canvis prou importants com per exposar-los públicament.

10/11/2011 12:36 Política
La moció va ser rebutjada amb els vots de l’actual govern municipal format per CiU i PSC i els vots de l’antic govern a mans d’Esquerra.

Davant d’aquest fet, la CUP ha iniciat una campanya per recollir les 300 signatures que calen, segons el reglament de participació ciutadana, per forçar a la convocatòria d’aquesta audiència pública. El govern haurà de convocar-la si ho sol·licita més d’un 10% de les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. Un dels temes que la CUP considera que cal exposar davant dels vilatans és el projectes de l’Eqüestrian Penedès (un gran hipòdrom que es vol construir a Subirats), que en el moment de l’exposició del POUM no tenia un definició clara i ara es té sobre la taula un projecte que vol ocupar un total de 90 hectàrees del terme municipal, una superfície més gran que qualsevol dels nuclis o dels polígons industrials existents.

Font: SomVilafranca.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid