Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Quart atac feixista a la seu de Compromís en menys d’un any

La seu de la coalició Compromís al carrer Comte Trénor de València ha patit aquest divendres un nou atac feixista, el quart en menys d'un any. Aquesta vegada els violents han llançat pintura de color blau sobre els cristalls del local que exhibeixen fotografies de Joan Ribó, Mònica Oltra i Enric Morera.
 

Aquest nou atac se suma als altres tres que ha patit la seu de Compromís des de la seua inauguració. El primer va tenir lloc el mes de desembre de l'any passat quan els agressors van trencar un dels vides; el segon el passat mes de maig quan aparegueren pintades amenaçants, i el tercer el passat més de juliol quan també llançaren pintura sobre els vidres del local.

07/10/2011 20:57 Drets i Llibertats
La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha denunciat la impunitat de l'extrema dreta al País Valencià, i en aquest sentit ha assegurat que "el que està passant amb la seu de la nostra coalició és una prova més que els atacs feixistes a partits o organitzacions d'esquerres o nacionalistes són continuats a València".
 

"Desgraciadament la impunitat de què gaudeixen els atacs fets per grups d'extrema dreta en el nostre país és absoluta, és incomprensible que la Delegació de Govern no reconega el que està passant i adopte mesures per a què els responsables dels delictes d'odi siguen perseguits amb tota la força de la llei fins aconseguir eradicar esta lacra de la nostra societat", ha conclòs Oltra.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid