Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Molins de Rei també demana que no es realitzin pràctiques militars a Collserola

L'Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat per unanimitat una moció de la CUP que demana que no es realitzin pràctiques militars a Collserola. La proposta s'ha aprovat amb el vot favorable de totes les formacions polítiques (CiU, PSC, CUP, IxMdR, ExMdR, PP) en una sessió ordinària del ple municipal que es va realitzar el dijous 27 d'octubre.

Després de Sant Cugat del Vallès, Molins de Rei és el segon municipi que es posiciona en aquest sentit. La moció defensa que a Collserola no es poden acollir exercicis militars de l'exèrcit espanyol per la perillositat que això comporta en el Parc Natural que més visites rep de tot el Principat.

28/10/2011 18:19 Territori

La proposta aprovada també demana als ajuntaments que promoguin la cultura de la pau i l'antimilitarisme. Amb aquest acord, el consistori molinenc s'adhereix a la campanya "Fora militars de Collserola" impulsada pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i reclama al Consorci del Parc Natural que no autoritzi més pràctiques militars.

La CUP celebra l'aprovació de la iniciativa i es compromet a traslladar aquesta moció a la resta d'ajuntaments de l'entorn de Collserola per tal de donar encara més força i difusio a aquesta reivindicació popular.

Per saber-ne més:

Sant Cugat declara el Parc de Collserola lliure de pràctiques militars 

S'inicia una campanya per demanar que no es permeti la presència de militars a Collserola 

La CUP de Sant Cugat del Vallès en contra de la presència de militars espanyols a Collserola

Militars espanyols a Collserola: una intimidació habitual

Vilanova i la Geltrú aprova rebutjar el retorn de 3,4 milions d'euros que exigeix l'Estat

Berga rebutja l'espoli fiscal i s'adhereix a l'associació "Municipis per la independència"

Molins de Rei reclamarà no retornar els diners que deu a l'Estat

CUP: "L'espoli fiscal és un robatori a cara descoberta de l'estat espanyol contra el poble català"
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid