Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
S'atorgaran els primers Premis Llibertat.cat

Coincidint amb el 5è aniversari del naixement de Llibertat.cat, aquest web que treballa des de l'Esquerra Independentista i per al conjunt del moviment atorgarà els primers "Premis Llibertat.cat". Es tracta d'un reconeixement a persones o col.lectius que s'han destacat per la seva activitat a favor de la lluita independentista en diversos àmbits. Els guardonats rebran un premi, dividit en cinc categories, en reconeixement a la seva activitat.

Les categories amb aquest reconeixement són les corresponents als premis de "Fotografia", "Bloc", "Memòria històrica", "Opinió" i "Promoció de la cultura". El jurat que decidirà l'atorgament d'aquests premis estarà format per l'equip de Llibertat.cat i diverses persones de trajectòria reconeguda al moviment independentista.

23/09/2011 22:34 Comunicació

 

Categories dels Primers Premis de Llibertat.cat

Fotografia: Al fotògraf o fotògrafa col.laborador/a de Llibertat.cat que durant aquest anys ha transmès la millor informació gràfica sobre mobilitzacions de l'Esquerra Independentista i dels moviments populars.

Bloc: Per a la persona o col.lectiu responsables del bloc més dinàmic i ric del moviment.

Memòria històrica: A la persona que s'ha destacat més activament per la recuperació de la història del moviment independentista.

Opinió: A l'opinador o opinadora col.laborador de Llibertat.cat durant tots aquests anys.

Promoció de la cultura: A la persona o col.lectiu dinamitzadors de la cultura catalana en qualsevol de les seves expressions que ha treballat colze a colze amb el nostre web.

Els "Premis Llibertat.cat" no consisteixen en un concurs, sinó que seran atorgats a les persones o col.lectius seleccionats a partir del seu treball i compromís amb Llibertat.cat i la lluita de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans.

Per saber-ne més:
 
Llibertat.cat compleix quatre anys de vida

Tres anys de Llibertat.cat

Bases del Concurs Cop a Cop
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid