S'atorgaran els primers Premis Llibertat.cat

Coincidint amb el 5è aniversari del naixement de Llibertat.cat, aquest web que treballa des de l'Esquerra Independentista i per al conjunt del moviment atorgarà els primers "Premis Llibertat.cat". Es tracta d'un reconeixement a persones o col.lectius que s'han destacat per la seva activitat a favor de la lluita independentista en diversos àmbits. Els guardonats rebran un premi, dividit en cinc categories, en reconeixement a la seva activitat.

Les categories amb aquest reconeixement són les corresponents als premis de "Fotografia", "Bloc", "Memòria històrica", "Opinió" i "Promoció de la cultura". El jurat que decidirà l'atorgament d'aquests premis estarà format per l'equip de Llibertat.cat i diverses persones de trajectòria reconeguda al moviment independentista.

23/09/2011 22:34 Comunicació

 

Categories dels Primers Premis de Llibertat.cat

Fotografia: Al fotògraf o fotògrafa col.laborador/a de Llibertat.cat que durant aquest anys ha transmès la millor informació gràfica sobre mobilitzacions de l'Esquerra Independentista i dels moviments populars.

Bloc: Per a la persona o col.lectiu responsables del bloc més dinàmic i ric del moviment.

Memòria històrica: A la persona que s'ha destacat més activament per la recuperació de la història del moviment independentista.

Opinió: A l'opinador o opinadora col.laborador de Llibertat.cat durant tots aquests anys.

Promoció de la cultura: A la persona o col.lectiu dinamitzadors de la cultura catalana en qualsevol de les seves expressions que ha treballat colze a colze amb el nostre web.

Els "Premis Llibertat.cat" no consisteixen en un concurs, sinó que seran atorgats a les persones o col.lectius seleccionats a partir del seu treball i compromís amb Llibertat.cat i la lluita de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans.

Per saber-ne més:
 
Llibertat.cat compleix quatre anys de vida

Tres anys de Llibertat.cat

Bases del Concurs Cop a Cop