Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposa penjar l'estelada per diferents punts de Sitges en dates senyalades

La CUP engegarà una campanya juntament amb entitats i col·lectius de Sitges per fomentar la presència de l'estelada en les diferents diades festives i reivindicatives que hi haurà, com ara les festes majors i la Diada de l'11 de setembre.

Durant aquests mesos d'agost i setembre es presentarà la campanya, que vol fer veure a les institucions "el desig popular d'exercir els nostres drets nacional amb plenitud en un moment on els pactes i les conteses electorals deixen un camí complicat en aquest sentit".

04/08/2011 13:25 Política
D'aquesta manera, la campanya s'encetarà amb la venda a preu de cost d'estelades en diferents punts de la vila i amb la penjada de cartells amb el lema "Per Festa Major l'estelada al balcó", seguit de diferents accions i l'elaboració de diferents materials.

La CUP va presentar la campanya en el punt de trobada d'aquest dimecres; unes trobades de caràcter mensual que la formació realitza per explicar la seva activitat institucional. En aquest sentit, va donar a conèixer l'acceptació per part del govern de debatre la municipalització de serveis públics i l'aprovació de la moció de la CUP d'adhesió a la Plataforma per la Vegueria del Penedès.

 

La CUP va demanar al ple la retirada dels punts que afecten taxes derivades de serveis públics com les llars de infants i les escombraries. El govern va contestar que en un futur proper s'obriria un debat sobre la municipalització de serveis. Aquest és un dels aspectes destacables que la CUP va presentar en la campanya electoral i que serà un dels cavalls de batalla prioritaris de la candidatura.

Per saber-ne més:

L'Ajuntament de Sitges, a favor de la vegueria del Penedès a proposta de la CUP 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid