Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Persones afectades per la Hipoteca protesten contra el desnonament d'una veïna de Campanar

La Plataforma de persones Afectades per la Hipoteca (PAH) de València va presentar dijous passat dos escrits dirigits al degà del TSJPV i al defensor del client de Bancaixa-Bankia en protesta per l'expeditiu desnonament d'Eva Carvajal, mare de dos fills menors i veïna de Campanar.
 
La protesta va anar acompanyada d'una concentració a les portes de la Ciutat de la Justícia i de la seu central del banc responsable de la hipoteca.

03/07/2011 18:39 Drets i Llibertats
evacampanarDesprés que la PAH de València aconseguís aturar el desnonament de Carvajal el passat 17 de juny, mercès al suport de més d'un centenar de veïns solidaris, el TSJPV va efectuar l'ordre el passat 28 de juny. Aquest desnonament contradeia la pròpia paraula del TSJPV que havia assegurat que el desnonament d'aquesta família en el carrer es produiria un mes més tard. Els funcionaris de jutjats, però, es presentaren a casa de la dona sense previ avís i sense permetre a la veïna ni tan sols arreplegar les seues pertinences personals.

Davant aquest fet la PAH va convocar una concentració d'urgència per presentar les dues al·legacions a les entitats responsables del desnonament. Mentre els portaveus de la PAH lliuraven els escrits, desenes de solidaris es concentraven a les portes per informar a clients i usuaris de la injustícia comesa. També aprofitaren per fer públiques les reivindicacions de la PAH, que són la dació en pagament, la destinació dels habitatges desnonats a lloguer social, la moratòria dels desnonaments durant la crisi i l'eixida digna per a les persones desnonades.

 

{youtube}_G8vpajxTkw{/youtube}

{youtube}ty9CTtFb1aE{/youtube}


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid