Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS i Endavant manifesten el seu suport al nou de Palma

Fan una crida als mallorquins i mallorquines perquè mostrin el seu suport  i acudeixin a la concentració que s’ha convocat el proper divendres 29 de juliol a les 9.30 davant els jutjats de Via Alemanya.
 
La Coordinadora Obrera Sindical (COS) i Endvant (OSAN) s'han sumat a la campanya del grup de suport al col·lectiu de solidaritat que s'ha engegat amb el 9 de Palma. Els militants de Maulets seran jutjats el proper divendres "per haver plantat cara a la corrupció". Per aquest motiu, Jorge Campos, president del Círculo Balear, una de les principals organitzacions de l'extrema dreta a Mallorca, els va denunciar per injúries i calúmnies.

27/07/2011 15:50 Drets i Llibertats

 

COMUNICAT DE PREMSA D’ENDAVANT (OSAN)

 Davant el judici a 9 militants de l’assemblea de Palma de Maulets, que tendrá lloc el proper divendres 29 de juliol, des d’Endavant (OSAN) volem manifestar el següent:

- Estam davant un nou cas de persecució policial i mediàtic cap a l’Esquerra Independentista: la Brigada d’Informació de la Policia espanyola ha perseguit aquests joves a resultes de la denúncia del grupuscle feixista Círculo Balear, qui emprà imatges i falses informacions del diari espanyol El Mundo.

- Resulta vergonyós que aquests joves siguin jutjats quan fou el Círculo Balear qui acudí a provocar a una manifestació on la seva presència havia estat vetada expressament pels organitzadors.

- Entenem que aquest judici forma part de l’estratègia que l’extrema dreta espanyolista ha organitzat, juntament amb la Brigada d’Informació de la Policia espanyola, per intentar debilitar a l’Esquerra Independentista. Cal remarcar que l’informe de la policia assumia obertament que es realitzaven seguiments a Maulets i que tenien fitxers dels militants d’aquesta organització. Ambdós fet són il·legals segons la jurisdicció espanyola.


És per això que:
 
- Ens adherim al comunicat de suport als 9 de Palma, que adjuntam a continuació.
 
-  Ens adreçam als mallorquins i mallorquines perquè mostrin el seu suport als 9 de Palma i acudeixin a la concentració que s’ha convocat el proper divendres 29 de juliol a les 9.30 davant els jutjats de Via Alemanya.


Finalment, només ens resta donar l’enhorabona a Maulets per la bona feina que fan a Palma i a tot Mallorca.

Prou judicis polítics!!

 

Per saber-ne més:

Concentració a favor dels 9 de Palma

Nous militats de Maulets imputats en la denuncia del Círculo Balear 

El "Grup de suport als 5 de Palma" fan una crida a la solidaritat per la denuncia de Círculo Balear 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid