Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El casal Panxampla de Tortosa fora de la festa del Renaixement

El casal Panxampla en una roda de de premsa ha denunciat que els motius pels quals no podrà participar aquest any en la festa del Renaixement de Tortosa són polítics i no tècnics.
 
El portaveu Andreu Curto ha manifestat "que des de la campanya per la retirada del monument franquista més gran de Catalunya i altres símbols franquistes l'actitut de l'ajuntament respecte al casal es basa en obstaculitzar les activitats que volen enriquir la ciutat com exposicions, concerts...". La taverna del renaixement és la principal font d'ingressos per autogestionar el casal, i atacant-la es busca acabar amb una de les poques associacions que amb un esperit crític dinamitzen la vida cultural i social de Tortosa.

20/07/2011 11:54 Drets i Llibertats
El mateix portaveu ha senyalat que "si bé no podem acusar a l'ajuntament de Tortosa d'haver-nos expulsat de la festa, sí podem afirmar que aquest ha sigut el seu objectiu". Des de l'ajuntament es van canviar aspectes tècnics de la festa per justificar la proposta d'un nou espai que l'organització sabia que no tenia cap interés per l'experiència d'altres anys.
 
El casal ha publicat un manifest on destaca que l'actitut de l'alcalde Ferran Bel i el seu equip de govern (majoria absoluta de CiU) demostren una manca de cultura democràtica envers les crítiques polítiques.
 
Al mateix comunicat el casal ha agraït els suports rebuts durant aquestes setmanes. que han cohesionat encara més el col·lectiu i reitera el seu compromís de seguir lluitant front les actituts caciquistes d'aquells que es pensen que ho poden controlar tot. Per això el casal estarà obert per aquelles persones que vulguen manifestar la seua solidaritat.
 
Finalment el Casal Panxampla anima a totes les persones dels Països Catalans a visitar la festa del Renaixement a Tortosa durant aquest cap de setmana i desitja a l'organització i les entitats que han pogut participar unes festes reeixides.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid