Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Reus reivindica la Festa Nacional dels Països Catalans amb la difusió d'estelades

La CUP de Reus col.locarà una carpa de petites dimensions a la plaça Prim aquest proper dijous 24 per la tarda a partir de les 17h i fins a les 20h ,  per reivindicar aquesta data , Sant Joan, com a Diada Nacional dels Països Catalans.
 
A la carpa es podran comprar estelades i banderes de Reus  a un preu de cost. La finalitat d’aquest acte segons la CUP és que “ molt balcons de la ciutat llueixin la bandera estelada i la bandera de la ciutat”.

23/06/2011 20:06 Política
Aquest petit acte està emmarcat dins de la campanya que du a terme l’Esquerra independentista del Camp sota el lema “ Som Països Catalans”, i també en en la crida que fa la Candidatura d’Unitat Popular de Reus des de fa tres anys  per a que la ciutadania de la nostra ciutat pengi als seus balcons i finestres la bandera de Reus al costat de l’estelada durant la  nostra festa major.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid