Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
David Bassa és el nou president del Grup de Periodistes Ramon Barnils

David Bassa és el nou director del Grup de Periodistes Ramon Barnils, que va elegitr nova Junta Directiva a la 12a l'Assemblea General Ordinària de l'associació que es va celebrar aquest dimecres a Barcelona.
 
El nou president del GPRB és David Bassa i Cabanas, periodista de TV3, que substitueix Joan Vila i Triadú, que havia ocupat el càrrec durant els últims dos anys. La vicepresidenta és Laia Altarriba. Bassa parla d'aquesta nova etapa en una entrevista a Media.cat en què afirma que "el grup es troba en la millor situació de la seva història".

30/06/2011 17:08 Comunicació
nova_juntaLa nova Junta està formada per 13 persones, vuit de les quals continuen de l'anterior Junta i les altres cinc s'incorporen en aquest nou cicle. La nova Junta del Grup Barnils s'ha marcat com a acció prioritària en els pròxims mesos 2011 mantenir l'activitat de Media.cat, el web d'anàlisi crítica dels mitjans, i buscar nous finançaments i noves sinergies per mantenir-la activa.
 
Altres objectius del Grup per al mandat 2011-13 són rellançar la proposta de creació de la càtedra Ramon Barnils, col·laborar amb l'Editorial A Contra Vent per a l'edició d'un segon llibre d'articles de Ramon Barnils i, si és possible, d'una biografia completa. La Junta també té la intenció de continuar amb l'emissió de comunicats sempre que calgui pronunciar-se sobre afers professionals i/o d'interès comunicatiu general i de mantenir activa la web grupbarnils.cat (renovada ara fa pocs mesos), amb la publicació dels principals documents que genera el GPRB.
 
La nova Junta està formada per David Bassa i Cabanas com a president; Laia Altarriba i Piguillem com a vicepresidenta; Laia Soldevila i Roig com a secretària, i Joan Vila i Triadú com a tresorer. Els vocals són Oriol Cortacans i Calvera, Rita Marzoa i Font, Enric Rimbau i Alfonso, Miquel Martín i Gamisans, Roger Palà i Balanyà, Eduard Voltas i Poll, Ferran Casas i Manresa, Miquel Andreu i Pons, Jordi Borda i Marsiñach.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid