Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP, una veu independentista, d'esquerres i antifeixista

Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

Mataró ha girat cap a la dreta i ha obert les portes al feixisme. A quarts de sis de la tarda la percepció dels apoderats de la CUP ja apuntava clarament cap aquí. Hem fet crides d'urgència per mobilitzar els "indignats"... però ja era massa tard. Ara haurem d'aguantar quatre anys de CiU, PP i PxC. Per què? Doncs perquè durant molt de temps el PSC (i els seus aliats petits d'ICV i ERC) han abonat les retallades socials i una política clientelar, que ara que no hi ha recursos es demostra incapaç de cohesionar la ciutat. Lamentable!

23/05/2011 17:49 Juli Cuéllar
Fotojuli Fotojuli
Els resultats electorals dibuixen un escenari polític i social complex. No obstant això, el fet que la CUP hagi mantingut el regidor obtingut el 2007 és un fita remarcable, primer per  l'extremada fragmentació del vot d'esquerres sumada a l'increment de la participació, segon perquè hem desplaçat  a ERC i SI convertint-nos en l'únic referent de l'independentisme i tercer perquè, com ja hem anunciat, serem inflexibles amb el racisme i el feixisme. Nosaltres, a diferència de la praxi política d'ICV, tenim un programa i uns principis i assumim que durant quatre anys haurem de continuar fent oposició tant a l'Ajuntament com a peu de carrer.

El contrapunt positiu són, evidentment, els bons resultats de la CUP obtinguts arreu del país amb 101 regidors!, dels quals 11 són del Maremse (Vilassar de Mar 1, Sant Cebrià de Vallalta 1, Arenys de Mar 2, Arenys de Munt 4, Premià de Mar 2 i Mataró 1), fet que també ens dóna 1 representant al Consell Comarcal!

Som irreductibles!!!!
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid